Νέα έγκριση στην Ευρώπη για την Binance στην Κύπρο

Νέα έγκριση στην Ευρώπη για την Binance στην Κύπρο

26 Οκτωβρίου, 2022



Η Binance παίρνει την 4η έγκριση στην Ευρώπη, ως Πάροχος Υπηρεσιών στην Κύπρο.


Η Binance Cyprus Limited εγγράφηκε σήμερα με επιτυχία ως Πάροχος Υπηρεσιών κατηγορίας 3, σε Κρυπτοπερουσιακά Στοιχεία που τηρείται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (EKK). Αυτή η εγγραφή επιτρέπει στην Binance να προσφέρει υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών ανταλλαγής, μεταξύ κρυπτοπεριουσιακών στοιχείων (Spot Trading), θεματοφύλακης (Custody), staking και της κάρτας Binance Visa, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανόνων της ΕΚΚ για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.


Με ανακοίνωσή της η Binance αναφέρει ότι η έγκρισή της από την κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποτελεί ένα ορόσημο στις ρυθμιστικές προσπάθειες της Binance στην Ευρώπη ενώ έχουν γίνει αντίστοιχες ενέργειες Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.


Ο Changpeng Zhao (CZ), ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, σχολίασε: «Η Binance έχει μερικές από τις πιο εμπεριστατωμένες πολιτικές συμμόρφωσης για την AML και CTF στον κλάδο. Η αναγνώριση των προσπαθειών που έχουμε κάνει έχουν ως αποτέλεσμα και την εγγραφή μας στην Κύπρο. Η αποτελεσματική ρύθμιση που προστατεύει τους χρήστες και τονώνει την καινοτομία είναι απαραίτητη για τη συνεχή ανάπτυξη του κλάδου μας».


Η Binance Cyprus Limited εγκρίθηκε από την CySEC στις 20 Οκτωβρίου 2022 ενώ εδώ κα μήνες έχει ανοίξει γραφεία στην Κύπρο και έχει προχωρήσει σε προσλήψεις ώστε να ενισχύσει την παρουσία της στο νησί και στην ευρύτερη περιοχή.

Freedom24 Offer