Η MetaMask συνεργάζεται με Lido και Rocket Pool

Η MetaMask συνεργάζεται με Lido και Rocket Pool

16 Ιανουαρίου, 2023



Οι χρήστες του δημοφιλούς software πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων Metamask, θα μπορούν πλέον να κάνουν απευθείας staking του Ethereum στα πρωτόκολλά της Lido και Rocket Pool.


Η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Blockchain ConsenSys, ιδιοκτήτρια του Metamask, αποκάλυψε σήμερα ότι θα συνεργαστεί με τους παρόχους Liquid Staking Lido και Rocket Pool, για να επιτρέψει στους χρήστες της να κάνουν stake απευθείας από τα mobile και browser extension πορτοφόλια τους. «Το staking είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της υποδομής του Ethereum και του Web3 και το MetaMask είναι ενθουσιασμένο που παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο και βολικό τρόπο σύνδεσης με παρόχους μέσω της εφαρμογής μας», είπε ο Abad Mian, Product Manager στο MetaMask.


Η πρώτη public beta έκδοση του MetaMask Staking έχει γίνει διαθέσιμη και οι χρήστες εκτός από stake μπορούν και να μετατρέψουν τα stETH και rETH σε ETH μέσω του MetaMask Swaps.


Από τη μετάβαση του Ethereum από Proof-of-Work σε Proof-of-Stake τον Σεπτέμβριο του 2021, το staking έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του δικτύου. Οι χρήστες που επιλέγουν να «κλείσουν» τα Ethereum τους λαμβάνουν μέρος των τελών συναλλαγής ή ανταμοιβές πληθωρισμού. Μέχρι την επόμενη αναβάθμιση, το λεγόμενο Shanghai Fork σε λίγους μήνες, δεν είναι εφικτή η απόσυρση των νομισμάτων.


Μέσω αυτής της νέας δυνατότητας, οι χρήστες Metamask θα μπορούν να συγκρίνουν το ποσοστό ανταμοιβών, τον έλεγχο δικτύου και τη δημοτικότητα διαφορετικών παρόχων liquid staking και να επιλέξουν αυτόν που θέλουν, βοηθώντας έτσι την ασφάλεια και την αποκέντρωση του δικτύου.

Freedom24 Offer