Τα Nike NFT ενσωματώνονται στα παιχνίδια της EA

Τα Nike NFT ενσωματώνονται στα παιχνίδια της EA

02 Ιουνίου, 2023



Η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών με τη μεγαλύτερη εταιρεία video games ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο Web3. Το Nike NFT marketplace .Swoosh θα ενσωματωθεί στα μελλοντικά βιντεοπαιχνίδια EA Sports. Αυτή η συνεργασία έρχεται καθώς η Nike κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή NFT, Our Force 1 στα μέσα Μαίου.


Μέχρι στιγμής ούτε η Electronic Art (EA) ούτε η Nike έχουν δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με το ποιοι τίτλοι παιχνιδιών θα περιλαμβάνουν εικονικά αθλητικά ρούχα Nike. Η EA διαθέτει μια σειρά παιχνιδιών που σχετίζονται με τον αθλητισμό, με πιο διάσημα το FIFA και το NBA Live.


Η Nike είπε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα NFT της - τα οποία αναφέρονται μόνο ως «εικονικές δημιουργίες» - θα συμπεριληφθούν στα παιχνίδια της EA τους επόμενους μήνες. Ο Ron Faris, αντιπρόεδρος των Nike Virtual Studios, δήλωσε ότι η συνεργασία θα ξεκλειδώσει «νέες εμπειρίες για την κοινότητά μας .SWOOSH και την τεράστια βάση θαυμαστών της EA Sports».


Ο γίγαντας των αθλητικών υποδημάτων και ρούχων, κυκλοφόρησε το .Swoosh στο δίκτυο του Polygon τον Νοέμβριο του 2022 και οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν NFT στην πλατφόρμα ενώ έχουν και πρόσβαση σε πραγματικά προϊόντα και εκδηλώσεις. Η πλατφόρμα .Swoosh δουλεύει ήδη με κορυφαίους αθλητές όπως οι Cristiano Ronaldo, Lebron James, Michael Jordan και Serena Williams.


Στις 15 Μαΐου, το .Swoosh, το οποίο είναι ακόμα σε έκδοση beta, κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή αθλητικών παπουτσιών NFT με το όνομα Our Force 1 - μια αναφορά στα δημοφιλή αθλητικά παπούτσια Air Force 1 - και πάνω από 97.000 έχουν πουληθεί σε σχεδόν 53.000 διευθύνσεις, σύμφωνα με το Polygonscan.


NordVPN Offer