Τα Runes σώζουν τους Bitcoin miners

Τα Runes σώζουν τους Bitcoin miners

27 Απριλίου, 2024



Τα τέλη συναλλαγής είναι εξαιρετικά από το halving και μετά για τους εξορύκτες Bitcoin, παρά τον υποδιπλασσιασμό, λόγω της εκτόξευσης των συναλλαγών του πρωτοκόλλου Runes. Η τρέχουσα αύξηση αντιπροσωπεύει την πλέον κρίσιμη ώθηση εσόδων σύμφωνα με το COO της 8ης μεγαλύτερης εταιρείας mining, της TeraWulf, Nazar Khan.


Η αύξηση των τελών συναλλαγών από το Bitcoin Runes - ένα νέο πρωτόκολλο για την έκδοση ανταλλάξιμων tokens στο δίκτυο Bitcoin - προσφέρει σημαντική ώθηση εσόδων στους εξορύκτες Bitcoin. Σύμφωνα με δεδομένα της CoinGlass, τα Runes αποτελούν έως και το 65% των εσόδων.


«Τα Runes αύξησαν σημαντικά τις χρεώσεις συναλλαγών, οπότε αν μη τι άλλο, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στην τιμή τελών τις πρώτες μέρες. Από τότε, έχουμε δει τα τέλη συναλλαγών να μειώνονται, αλλά σε σύγκριση με τις μέσες προμήθειες του 2023, εξακολουθούν να είναι αρκετά υψηλά», εξήγησε ο Khan.


Η ώθηση στις χρεώσεις συναλλαγών αντιπροσωπεύει μια σημαντική οικονομική σωτηρία για τους ανθρακωρύχους αφού το Bitcoin μείωσε κατά το ήμισυ τις ανταμοιβές μπλοκ από 6,25 BTC σε 3,125 BTC από τις 20 Απριλίου που έγινε το halving.


Οι συνολικές προμήθειες συναλλαγών Bitcoin ανήλθαν σε 105 Bitcoin στις 25 Απριλίου, ενώ τη μέρα του halving έφτασε τα 1,257 BTC σύμφωνα με τα στοιχεία της CryptoQuant. Κατά μέσο όρο το 2023, τα τέλη συναλλαγών αποτελούσαν το 10% των ανταμοιβών, ενώ αυτή τη στιγμή αποτελούν το 60%!


Η TerraWulf είναι η όγδοη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης Bitcoin, με κεφαλαιοποίηση άνω των $750 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το Companies Market Cap. Η εταιρεία σχεδιάζει περαιτέρω επεκτάσεις παρά τη μείωση κατά το ήμισυ των ανταμοιβών μπλοκ.

NordVPN Offer