Τα δωρεάν NFTs των Starbucks πωλούνται έως και $2,000 το καθένα

Τα δωρεάν NFTs των Starbucks πωλούνται έως και $2,000 το καθένα

20 Φεβρουαρίου, 2023



Με τέσσερα airdrops, το πρόγραμμα Starbucks Odyssey NFT προσέλκυσε πάνω από $100 χιλιάδες σε συνολικό όγκο συναλλαγών σε λιγότερο από τρεις μήνες. Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2022, η Starbucks Coffee Company ανακοίνωσε ότι συνεργαζόταν με το Polygon (MATIC), για την ανάπτυξη ενός προγράμματος NFT για πελάτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Με το όνομα Starbucks Odyssey, το πρόγραμμα φιλοδωρημάτων NFT της εταιρείας έχει αυξηθεί εκθετικά, με κάθε κομμάτι να πωλείται πλέον για χιλιάδες δολάρια.


Το Starbucks Odyssey είναι μια επέκταση του προγράμματος επιβράβευσης Starbucks Rewards που ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε νέα συναρπαστικά οφέλη και εμπειρίες για τα μέλη. Η εμπειρία επιτρέπει στα μέλη να συμμετέχουν σε μια σειρά ψυχαγωγικών, διαδραστικών δραστηριοτήτων που ονομάζονται «Ταξίδια». Μόλις ολοκληρωθεί ένα Ταξίδι, τα μέλη θα κερδίσουν συλλεκτικά «Σφραγίδες Ταξιδιού» (NFT) και Πόντους Οδύσσειας που θα τους ανοίξουν πρόσβαση σε νέα προνόμια και εμπειρίες καφέ. 


Μετά την κυκλοφορία της beta έκδοσης τον Δεκέμβριο, το Starbucks Odyssey πραγματοποίησε 360 πωλήσεις στην επίσημη δευτερεύουσα αγορά του Nifty Gateway, με συνολικό όγκο συναλλαγών άνω των $143,000. Με τέσσερα airdrops και έναν καλλιτέχνη, η συλλογή «Doing Good Journey Stamp» του Starbucks Odyssey έχει κατώτατη τιμή $60 και όγκο συναλλαγών $1,000. Η συλλογή «Bean to Cup Journey Stamp NFT» έχει κατώτατη τιμή περίπου $85 και συνολικό όγκο περίπου $12,000. Η τρίτη συλλογή NFT airdrop από τα Starbucks Odyssey, με το όνομα «Coffee Heritage Journey Stamp, έχει κατώτατη τιμή περίπου $275 και συνολικό όγκο συναλλαγών $14,000. Ωστόσο, είναι η τρέχουσα κατώτατη τιμή στο "Holiday Cheer Edition 1 Stamp" Starbucks Odyssey NFT άνω των $2,000 που έχει τραβήξει την τεράστια προσοχή. Από την Παρασκευή, η συλλογή αυτή αποτελεί περίπου το 80 τοις εκατό του συνολικού όγκου NFT της Starbucks Odyssey που διαπραγματεύεται στην αγορά, με περίπου $115,000.


Το δίκτυο Polygon (MATIC) έχει αναδειχθεί ως κόμβος για κορυφαία έργα Web3, συμπεριλαμβανομένων πρωτοκόλλων DeFi όπως το Aave, το Uniswap V3, το OpenSea NFT marketplace και το Lazy.com που ιδρύθηκε από τον Mark Cuban. Η Starbucks Coffee Company σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεράστια υιοθέτηση του Polygon για να αναπτύξει την κοινότητα των NFT της. Ο Sandeep Nailwal, συνιδρυτής της Polygon, ανέφερε ότι η λύση κλιμάκωσης που βασίζεται στο Ethereum είναι μια φυσική επιλογή για τα Starbucks, καθώς και οι δύο εταιρείες δίνουν τεράστια σημασία στη διαφορετικότητα, την προσβασιμότητα και τη βιωσιμότητα. Ως κορυφαίος πάροχος υποδομής που επιτρέπει στους ανθρώπους και την τεχνολογία να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν αξία παγκοσμίως και ελεύθερα, η Polygon παρείχε το ιδανικό σημείο εκκίνησης για την είσοδο των Starbucks στη βιομηχανία Web3.

NordVPN Offer