Εγκαταλείπει και το Polygon η συλλογή NFT y00ts

Εγκαταλείπει και το Polygon η συλλογή NFT y00ts

10 Αυγούστου, 2023



Η DeGods αφήνει το δίκτυο του Polygon και μετακινεί τα y00ts στο Ethereum, όπως είναι ήδη τα DeGods για να είναι όλα στο ίδιο δίκτυο. Τα έργα y00ts NFT profile picture (PFP) της DeLabs έχουν ήδη πραγματοποιήσει μία μετεγκατάσταση, τα οποία αρχικά ήταν στο δίκτυο του Solana και μετακόμισαν στο Polygon το Δεκέμβριο του 2022.


Η είδηση ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης εν όψει της αποκάλυψης του περιεχομένου «Season 3» του DeGods. Το DeGods είναι μια πολύτιμη συλλογή PFP που επίσης είχε μεταναστεύσει στο παρελθόν από το Solana την περασμένη άνοιξη. «Η Polygon Labs ήταν ένας πραγματικά απίστευτος συνεργάτης για τους y00ts», δήλωσε ο ιδρυτής της DeLabs, Rohun "Frank" Vora, σε ένα δελτίο τύπου. «Αλλά, τελικά, πιστεύουμε ότι είναι πολύ λογικό για τους y00ts να βρίσκονται στην ίδια αλυσίδα με τους DeGods».



Η Polygon Labs, μια εταιρεία που υποστηρίζει την ανάπτυξη του blockchain Polygon και τα έργα που βασίζονται σε αυτό, είχε δώσει στην DeLabs επιχορήγηση $3 εκατομμυρίων ως μέρος της συμφωνίας για μετακόμιση από το Solana. Τα κεφάλαια επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της ομάδας DeLabs, η οποία είχε συμφωνήσει να βοηθήσει στην επώαση και υποστήριξη άλλων έργων NFT στο Polygon. Σήμερα, η DeLabs είπε ότι ολόκληρη η επιχορήγηση θα επιστραφεί στα Polygon Labs καθώς το έργο αναχωρεί από το οικοσύστημα του Polygon. Η Polygon Labs, από την πλευρά της, είπε ότι $1 εκατομμύριο από τα επιστρεφόμενα κεφάλαια θα διατεθούν για την υποστήριξη «κατασκευαστών και δημιουργών στο Polygon», με λεπτομέρειες που θα αποκαλυφθούν αργότερα.


«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να το κάνουμε να λειτουργήσει, αλλά χρειάζεται απλώς να ενώσουμε τις δύο κοινότητές μας», πρόσθεσε ο Frank σε ένα tweet. «Θα το εκτιμούσα αν όλοι εξακολουθούν να σέβονται όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Όλα είναι αγάπη».


Η αγορά αντέδρασε θετικά στα νέα, με την τιμή του φθηνότερου NFT στην αγορά του OpenSea να εκτινάσσεται από τα 1,7 ETH (~$3,150) νωρίτερα σήμερα σε περίπου 2,09 ETH (~$3.880) σύντομα μετά το δημοσίευμα της είδησης. Τα DeGods είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έργα NFT της αγοράς. Σύμφωνα με δεδομένα από το NFT Price Floor, είναι το τρίτο πιο πολύτιμο project PFP στην αγορά για μια συλλογή με τουλάχιστον 10,000 κομμάτια.


Αναλυτές της αγοράς αναμένουν και άλλες παρόμοιες διαρροές τους επόμενους μήνες, τόσο από τα λεγόμενα ανταγωνιστικά «Ethereum killers» δίκτυα καθώς και από Layer 2 οικοσυστήματα, προς το κύριο δίκτυο του Ethereum. 

Freedom24 Offer